Strada dei Formaggi
La Vaca negra - Masch Aloch
Cattle breeding and production of meat
La Vaca Negra is an exclusive brand of high-quality, limited production meat; all of our products are gluten- and lactose-free.
Bullocks and calves are bred in our farm and spend the summer months on the high mountain pastures of the Dolomites that yield high-quality and tasty meats.
At our store you will find fresh meats, cold cuts, and processed products ready to be enjoyed.
Bullocks and calves are bred in our farm and spend the summer months on the high mountain pastures of the Dolomites that yield high-quality and tasty meats.
At our store you will find fresh meats, cold cuts, and processed products ready to be enjoyed.
Dall'allevamento alla produzione:
- lucaniche di manzo, maiale, asino
- carni fresche da taglio
- coppa
- pancetta
- speck
Già pronti per voi:
- goulasch
- goulaschsuppe
- ragu
Vendita prodotti di propria produzione.
Possibilità di degustazione dei nostri prodotti
Visite guidate, su prenotazione
Periodo di apertura: tutto l'anno
Orari di apertura: 9.30-12.30 / 14.30-19.30
Giorni di chiusura: lunedì e martedì
Lingue parlate: inglese